Dierenarts Celia van Bellegem

dsc_0795v2.png

Celia studeerde in 2009 af aan de Universiteit Gent. Na een korte stage in Zwitserland en enkele vervangingen bij dierenartsen in de buurt van haar geboortedorp Gijzenzele, komt Celia terecht in Overpelt. Daar is zij vijf jaar werkzaam geweest in een groepspraktijk voor zowel kleine als grote dieren. Daar nam zij de raadplegingen voor honden en katten voor haar rekening. Alsook de eerstelijns- en tweedelijnsbehandeling van paarden.

Door continue bijscholing kan zij terugvallen op een degelijke kennis van zowel tand- als oogheelkunde, orthopedie en cardiologie (Denijs Educatie, Neo-animalia, Voorjaarsdagen, Universiteit Gent).

In 2022 kregen we de kans de praktijk uit te breiden met twee operatie ruimtes, een nieuwe RX en labo ruimte.

We beschikken over de laatste nieuwe technologie; gloednieuwe RX, eigen bloedanalyse, urine onderzoek, sperma onderzoek en een Sonicision.

In het dagelijkse leven wordt Celia bijgestaan door haar dochtertjes Nora en Lara en echtgenoot Andy. Het gezinnetje wordt vervolledigd door hun Irish Cob Nakita, Quarter Maebelle, Kato, honden Woopie en Lina en enkele ganzen, eendjes en kippen.

Paraveterinair Rachèle Engelen


Rachèle heeft juni 2014 haar opleiding paraveterinair (dierenartsassistent) in Deurne (Helicon) succesvol afgerond. Hierbij heeft zij stage gelopen in veterinair centrum Someren (paard) en in een kliniek voor kleine en grote huisdieren in Overpelt.

Sinds 2015 springt Rachèle al regelmatig bij op vrijwillige basis voor spoedgevallen.

Rachèle assisteert bij alle ingrepen maar ook bij complexere chirurgische ingrepen (keizersnede, kruisbandoperatie knie, maagtorsie, …) voor de anesthesie en monitoring van de patiënt. Zij volgt de gehospitaliseerde patiënten op en geeft hen de nodige aandacht en behandeling. Aan telefoon of in de praktijk zal zij u graag verder helpen. Ook voor de aankoop van voeding of vlooien en/of ontwormingsproducten kan u tijdens de openingsuren bij haar terecht.

Rachèle volgt bijscholingen in binnen en buitenland om up to date te blijven van onder andere de laatste onderzoeksmogelijkheden voor bloed, urine en mestonderzoek.

Rachele, vrouw van Derek en mama van Scott heeft thuis ook 4 lieve honden Howie, Mieke, Bombon en Izzy.

En rijdt graag paard in het dagelijks leven en is helemaal gek van haar paarden Chico, Raven, Milton, en Witje

 

 

 

 
Image
Image

Monique Beks

Sinds september 2022 zijn wij gezegend met een nieuw teamlid.
Na 36 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorgsector komt Monique ons ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden op de praktijk. Geboren en getogen in Hamont dus misschien al een bekend gezicht voor u! Monique is getrouwd met Luc en heeft 3 dochters. In haar vrije tijd zorgt ze graag voor haar gezin en wandelt ze graag met hun lieve hond Nafi. 
Zij beantwoord telefoontjes, plant afspraken in zal u verder helpen bij de verkoop van medicatie en of voeding.
Ook zorgt zij met alle liefde voor uw dier als deze voor een operatie komt of in de hospitalisatie verblijft.
Monique zal alle dagen aanwezig zijn behalve op donderdag. 

Search